Vreme Logatec

Vsak si želi lepo vreme, ko se dopravi na pot novih doživetij. Če se boste odpravili v Logatec, boste morali biti pozorni na vreme Logatec. Ni ravno lepo hoditi po mestu Logatec, ko lije iz škafa in ste premočeni do kosti. Logatec je znan po dežju ali bolje rečeno po močnih nalivih, zato je resnično potrebno pred odhodom preveriti vreme, ki ga napovedujejo metereologi. Ni potrebno, da za vreme Logatec obrnete vse radijske postaje ali televizijske kanale. Dovolj je, da pogledate na našo stran in preverite, kaj ima vreme Logatec povedati.

Vreme na logaškem koncu zna biti tako muhasto kot ljudje. Vreme Logatec zasipa s precejšno količino snega. Zato se velikokrat zgodi, da v gozdovih v bližini mesta Logatec neprestano poka, ker je drevje preveč obloženo s snegom in ledom. Tudi temperature sežejo pod ledišče in učinek mraza je z vetrom še povečan.

Vreme Logatec jeseni prinese meglo in dež. Zaradi obilnih padavin se rado zgodijo poplave, ki ohromijo promet na nekaterih delih mesta Logatec. Takim poplavam smo bili priče tudi to leto.
Poleti se Logatec kopa v vročem soncu, ki ga velikokrat zmotijo nevihte s točo in hudim vetrom.
Pomlad Logatec prebudi v novo življenje, ker je vreme Logatec naklonjeno vsem vrtičkarjem.
Kaj moremo, takšno je vreme Logatec.